www.anlar.hr 

 

Ponuda

Kebap - meso

Snack doner kebap: 100% teleće meso

Najzastupljeniji kebap u našoj ponudi, napravljen od 100% mljevene teletine. Specifičan po lijepom mirisu začinskog bilja istočnjačke recepture i punog okusa za prave gurmane. Pogodan za fast food-ove koji imaju intenzivniju prodaju jer ne kalira više od 5%. Najprodavaniji kebap u Zapadnoj Europi.Bursa doner kebap: 60% teleće meso, 40% juneće meso

Samo ime govori originalno porijeklo ovoga kebapa. Najstariji recept za izradu kebap-a sa mješavinom začina Turske kuhinje. Idealan okus za one koji vole malo žešću hranu. Jako brza priprema. Najprodavaniji kebap u Hrvatskoj.

 

 

Adriatik doner kebap: 70% teleće meso, 20% puretina, 10% piletina

Naše premium mljeveno meso profinjenog okusa idealano za konzumaciju osoba koje preferiraju lagani obrok. Idealan u kombinaciji sa blagim umakom umotan u durumu(tortilja). Naš najprodavaniji kebap u vrijeme turističke sezone na Jadranu.

 


Yaprak doner kebap: 100% slagane teleće šnicle.

Luksuzni kebap koji je namijenjen za prodaju u malo bolje opremljenim fast-food ili restoranima. Slagan od telećih šnicli unutrašnjeg dijela buta. Preporučamo da ga korisnici ovoga kebap-a serviraju u porciju na tanjuru zajedno sa tortiljom, salatom i umacima. U slučaju da imate 2 ili više aparata za pečenje u lokalu, radi povećanja kvalitete preporučamo da obvezno koristite i ovaj kebap.


Meso koje prodajemo prošlo je sve potrebne analize po EU standardima, te je popraćeno je sa ISO, HACCP, HALAL i veterinarskim certifikatima koje izdajemo kupcima.